Milano: Românca Sandra Izbaşa a ratat podiumul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gimnasta româncă Sandra Izbaşa, fosta campioană europeană  la sol, nu a câştigat nicio medalie în finala de astăzi a  Campionatului European de Gimnastică de la Milano.

Izbaşa s-a clasat doar pe locul al şaptelea la confruntarea de astăzi de la sol. Cealaltă gimnastă româncă participantă la această probă, Anamaria Tămîrjan, a ratat şi ea podiumul, situându-se pe locul al patrulea.

Sandra Izbaşa consideră că anii pari îi aduc mai mult noroc decât cei impari, cum ar fi acesta din urmă în care ea a fost depunctată.

“Se mai întâmplă. Eu, în sinea mea, nu am ce să îmi reproşez. Din lecţiile pe care le-am învăţat trebuia să fiu mereu campioană”,  ne-a declarat Sandra Raluca Izbaşa.

Sportiva a infirmat, de asemenea, zvonurile potrivit cărora ar renunţa la gimnastică. “Mulţi consideră că după Bac o să renunţ la gimnastică, dar obiectivul meu e să câştig o medalie  la Campionatele Mondiale şi să-l susţin pe domnul Forminte în cele mai grele momente”, a mai adăugat gimnasta.

După depunctarea Sandrei Izbaşa, antrenorul Nicolae Forminte, vădit nemulţumit, a intervenit pe lângă Adrian Stoica, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică.  Acesta l-a sfătuit pe tehnician să nu depună contestaţie. La sfârşitul probei de sol, Forminte a spus ziariştilor că nu are nimic de declarat presei.

Aurul din competiţia de la sol a fost câştigat  de către gimnasta  Elizabeth Tweddle din Marea Britanie, iar medalia de argint i-a revenit Vanessei Ferrari, reprezentanta Italiei. Pe locul trei s-a clasat rusoaica Ksenia Semenova.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite