Milano: Egipteanul acuzat că a ucis un ţigan român şi-a mărturisit crima

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mohammed Nadir, egipteanul în vârstă de 25 de ani, acuzat că luni seară a împins un român în faţa trenului, provocându-i  astfel moartea, şi-a recunoscut fapta în faţa oamenilor legii.

Mohammed Nadir (25 ani) a mărturisit ieri că l-a ucis pe ţiganul de naţionalitate română Marian Mortu (39 ani), luni seară, în apropiere de podul de cale ferată San Cristoforo, la periferia de nord-vest a oraşului Milano.

Egipteanul, cunoscut ca fiind o persoană foarte credincioasă, a declarat autorităţilor că l-a împins pe român în faţa trenului deoarece acesta adusese o ofensă gravă lui Allah.

Mohammed Nadir a povestit oamenilor legii că ţiganul român l-a deranjat din rugăciune, l-a insultat şi lovit. Între cei doi a izbucnit o altercaţie violentă, în timpul căreia egipteanul l-a împins pe român în faţa trenului. Bărbatul a murit pe loc, iar egipteanul, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, şi-a continuat rugăciunea.

Mohammed Nadir se află, în prezent, în arestul autorităţilor. El le-a declarat oamenilor legii că îi urăşte pe ţigani, deorece aceştia  "vin în Italia numai pentru a fura şi a cerşi, în timp ce ceilalţi imigranţi muncesc". Egipteanul i-a şocat pe magistraţi atunci când a afirmat că ţiganul mort  "s-a întors acum acolo de unde a venit, în pământ".



Citiţi şi:

Milano: Un ţigan român asasinat de un egiptean



Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite