Mailat va fi judecat inclusiv pentru viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Telefonul descoperit de poliţia română în împrejurimile Sibiului a condus investigatorii cazului Mailat pe o nouă pistă, iar presa italiană a început să arate din nou interes pentru mersul

Telefonul descoperit de poliţia română în împrejurimile Sibiului a condus investigatorii cazului Mailat pe o nouă pistă, iar presa italiană a început să arate din nou interes pentru mersul anchetei.

La Tribunalul din Roma a avut loc azi o audienţă preliminară în cazul Mailat. Acuzarea a recomandat renunţarea la acuzaţia de viol, din lipsă de probe. Paradoxal însă, doar pe baza existenţei unor rupturi ale hainelor victimei, judecătorul a decis ca Mailat să fie acuzat şi de viol, chiar dacă nu există probe biologice.

Astfel, Mailat va fi probabil judecat săptămâna viitoare pentru crimă, viol şi jaf. Avocatul lui Gheorghe Mailat, Piero Piccinini, ne-a declarat: "Această audiere a fost formală şi nu are nicio influenţă asupra procesului. Este clar că nu a fost vorba de un viol, nu există probe biologice. Concluzia a apărut deja la puţin timp după regretabilul episod".

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite