Loyos protejează adevăraţii făptaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loyos protejează adevăraţii făptaşi
Loyos protejează adevăraţii făptaşi

Românul Karol Racz (36 ani), unul dintre supecţii pentru violul din parcul Caffarella, l-a acuzat ieri pe Alexandru Loyos Isztoika, presupusul său complice, că ar acoperi alţi doi ţigani, potrivit publicaţiei „La Repubblica”.

Karol Racz, supranumit şi „faţă de boxer”, este suspectat, împreună cu Loyos, de violarea unei adolescente italience de 15 ani, acum două săptămâni, în parcul Caffarella de la periferia Romei.

Racz a afirmat în cursul zilei de ieri că Alexandru Loyos (20 ani), l-ar fi acuzat pe el de complicitate la viol, pentru a-i acoperi, de fapt, pe alţi doi ţigani din tabără, de care lui Loyos îi era teamă. Tot ieri, Karol Racz a stat de vorbă cu avocatul său, Lorenzo La Marca, dar şi cu deputatul Marco Beltrandi, membru al Partidului Radical, care i-a făcut românului o vizită la închisoarea Regina Coeli din Roma.

Contactat de reporterii „Adevărul”, avocatul lui Karol Racz, Lorenzo La Marca, a declarat că nu ştie nimic despre acuzaţiile pe care clientul său i le-ar fi adus lui Alexandru Loyos.






Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite