Lombardia: O româncă sechestrată şi violată de un italian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit publicaţiei “Corriere di Como”, o româncă de 21 de ani a fost violată şi jefuită în 2007 de un italian de 40 de ani şi a decis să facă plângere împotriva acestuia abia în 2009.

Tânăra a cunoscut în urmă cu doi ani un bărbat care numai după două de când se cunoscuseră a violat-o şi a jefuit-o. Cei doi s-au cunoscut în prejma unui local după care bărbatul a invitat-o să urce în maşina lui. Ulterior a dus-o  într-un loc izolat, a legat-o cu bandă adezivă şi a abuzat-o sexual pentru două ore. Violatorul i-a luat fetei înainte de a o elibera celularul şi alte obiecte personale.

Românca a decis să povestească ceea ce i s-a întâmplat abia în prezent, unui prieten italian.
Prietenul a relatat, mai departe, întâmplarea unei rude ale sale care lucrează ca şi carabinier.

Crecetările, chiar dacă au fost demarate cu doi ani de întârziere, au dus la identificarea, după o lună de urmăriri, la arestul unui italian de 40 de ani, rezident în Senna Comasco, din Regiunea Lombardia (nordul Italiei).

Bărbatul a fost arestat de carabinieri duminică, 19 aprilie. În aceste ore italianul se află în cazarma din localiatea Bassone şi aşteaptă să fie interogat de către judecătorul Luciano Storaci.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite