Locuinţă gratuită pentru familia "Fetiţei cu desenele UNICEF"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fetiţa rromă care a fost agresată la Milano luna trecută a obţinut împreună cu familia o casă de la un cuplu de italieni. La 18 iunie 2008, Rebbeca Cavaciu a fost agresată de

Fetiţa rromă care a fost agresată la Milano luna trecută a obţinut împreună cu familia o casă de la un cuplu de italieni.

La 18 iunie 2008, Rebbeca Cavaciu a fost agresată de doi italieni. Atacul a avut loc în zona Giambellino din Milano, unde minora locuia împreună cu părinţii şi cu cei trei fraţi. La două zile distanţă a fost agresat şi tatăl fetiţei, Stelian Covaciu, pastor evanghelic. ONG-ul EveryOne susţine că autorii violenţelor sunt doi poliţişi. Aceştia l-au maltratat pe bărbat pentru că povestise presei ce i se întâmplase fiicei sale. În timpul internării, Stelian este "vizitat" de alţi poliţişti care îl ameninţă din nou. La ieşirea din spital, bărbatul a decis să plece din Milano pentru a-şi proteja copiii şi soţia.

De curând,o familie de italieni i-a oferit familiei Covaciu o locuinţă gratuită pentru un an. Rebbeca, împreună cu familia, s-a mutat deja in regiunea muntoasă a Basilicatei, la 250 de kilometri sud-est de Napoli.

Rebbeca Covaciu,o fetiţă rromă, a câştigat concursul Caffe Shakerato. Ea a trimis UNICEF-ului un set de desene despre ajutorul dintre oameni.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite