Karol Racz îşi povesteşte viaţa la cel mai umărit talk-show din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Karol Racz şi-a povestit viaţa pentru emisiunea „Porta a Porta”, care va fi difuzată în această seară începând de la ora 23.00 (ora Italiei, 00.00 ora României) pe programul Rai Uno.

Televiziunea Naţională italiană (RAI) a obţinut excusivitatea poveştii lui Racz, reuşind să-l ascundă de ochii presei. Românul a apărut pentru prima dată după eliberarea din arest, în această seară la înregistrările emisiunii conduse de Bruno Vespa.

Racz a povestit că a crescut la orfelinat iar când a împlini 18 ani a plecat la muncă la un preot. A rămas cu acesta o perioadă de timp în care îşi propusese să devină călugăr. A terminat o şcoală profesională de cofetari – patiseri.

A venit pentru prima dată în Italia în 2007 şi a stat şase luni la fratele lui la Livorno. În acest timp a locuit într-o tabără de ţigani sârbi, unde avea grijă de copii celor care plecau la muncă. După această perioadă a plecat în România şi a revenit în iulie 2008. A muncit tot pentru ţiganii sârbi la strângerea şi vinderea fierului vechi.

Racz a mai spus că nu îi cunoaşte pe cei doi români arestaţi recent pentru „cazul Caffarella”.

Avocatul românului, La Marca, a precizat că Racz nu are precedente penale în în România ci doar o amendă contravenţională pentru călătoria cu trenul fără bilet. Avocatul a spus că: "Amenda este de pe vremea lui Ceauşescu, când acesta era  considerat un delict grav ".

Realizatorul emisiunii, Bruno Vespa, a făcut un apel proprietarilor de patiserii pentru a-i găsi de muncă românului pe măsura calificării lui.

Citeşte şi: "Italia: „Monstrul Racz” vroia să devină călugăr"

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite