Italienii pariază pe victoria României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ora 16.00, casele de pariuri din Italia dădeau şanse mai mari României decât Olandei pentru meciul din această seară. La SNAI, cota de pariuri pentru o victorie a tricolorilor era de

La ora 16.00, casele de pariuri din Italia dădeau şanse mai mari României decât Olandei pentru meciul din această seară. La SNAI, cota de pariuri pentru o victorie a tricolorilor era de 1/2,30, în timp ce o victorie a Olandei era cotată la 2,60. Puţini cred într-un rezultat de egalitate, acesta fiind cotat la 3,70. Cifre aproximativ egale şi la celelalte case de pariuri. La casa de pariuri bWin, o victorie a României era cotată la aceeaşi oră cu 2,10, în timp ce una a "portocalei mecanice" era cotată la 2,90.

Pentru meciul Fraţa-Italia, pariorii din Peninsulă par mai optimişti. O vitorie a echipei lui Donadoni era cotată în medie la 2.20 în timp ce francezii erau în medie la 2,70. Nici pentru aceast meci nu s-a pariat mult pe rezultatul de egalitate, cota fiind de 3,70. O supriză a Greciei i-ar putea mulţumi pe cei care au pariat pe o victorie elenă împotriva spaniolilor, cota fiind de 4,75 la Sisal, 4,50 la SNAI şi 4,20 la bWin.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite