Italienii au învăţat să închidă ferestrele de frica bandelor de hoţi români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bilanţ al Carabinierilor din Imperia (în Nordul Italiei) dezvăluie că numărul furturilor din apartamente a scăzut cu 20% faţă de anul trecut. În 2007 s-au înregistrat aproximativ

Un bilanţ al Carabinierilor din Imperia (în Nordul Italiei) dezvăluie că numărul furturilor din apartamente a scăzut cu 20% faţă de anul trecut. În 2007 s-au înregistrat aproximativ 700 de infracţiuni, dar anul acesta numărul lor a scăzut la 600.

"Faţă de anul trecut, au dispărul jafurile în serie, sunt prezente doar hoţii ocazionale, majoritatea cu prejudicii de până la 5.000 de euro. Multe dintre jafurile din apartamene s-au datorat şi imprudenţei proprietarilor care lăsau ferestrele şi uşile deschise, fără nici un fel de protecţie.

De asemenea, la începutul acestui an au fost arestate bandele de români care, vara trecută, acţionau pe toată zona Rivierei, începând cu Genova", a declarat căpitanul Antonio Angiulli de la Comisariatul din Imperia. Numărul infracţiunilor din zonă a scăzut şi datorită înteţirii controalelor rutiere legate de consumul de alcool şi droguri.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite