Italienii îi învaţă pe români cum să îşi păzească graniţele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Italia va da o mână de ajutor României în domeniul combaterii fraudei economice şi fiscale. În acest sens, în perioada 27-29 octombrie o delegaţie a Gărzii de Finanţe din Italia va fi

Italia va da o mână de ajutor României în domeniul combaterii fraudei economice şi fiscale. În acest sens, în perioada 27-29 octombrie o delegaţie a Gărzii de Finanţe din Italia va fi prezentă la Bucureşti. Delegaţia va fi condusă de generalul de corp de armată Cosimo D’Arrigo: „Cu acest prilej, se va proceda la convenirea unor posibilităţi concrete de cooperare în sectorul specific al combaterii criminalităţii economico-financiare. Un interes aparte va fi acordat realizării unei evaluări asupra posibilităţii obţinerii întregului sprijin al partenerului italian în vederea îmbunătăţirii controlului şi supravegherii la Marea Neagră”, se arată într-un comunicat MIRA.

Oficialii italieni vor încerca să „şcolească” inclusiv Poliţia de Frontieră Română în vederea asigurării protecţiei frontierelor externe ale UE. Măsura este o consecinţă a pregătirii aderării României la spaţiul Schengen.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite