Italieni la vârsta a treia, violatori de românce

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Roma, în aceeaşi zi, două românce s-au aflat la un pas de de fi violate. Agresorii sunt doi italieni trecuţi de prima tinereţe. Primul episod s-a petrecut miercuri seară, în jurul

La Roma, în aceeaşi zi, două românce s-au aflat la un pas de de fi violate. Agresorii sunt doi italieni trecuţi de prima tinereţe.

Primul episod s-a petrecut miercuri seară, în jurul orei 21.00, în zona Monteverde, în Roma.

Italianul a văzut-o pe româncă pe stradă, a urmărit-o, a doborât-o la pământ şi a încercat să-i smulgă hainele. Totul s-a întâmplat cu rapiditate şi cu violenţă, astfel că românca de 23 de ani nu a reuşit să reacţioneze. Cineva a auzit ţipetele fetei şi a chemat poliţia. Agenţii au reuşit să parcheze maşina în timp util şi să o salveze pe fata care încerca în zadar să se elibereze. Agresorul, un italian de 51 de ani, din Roma, a fost arestat şi acuzat de tentativă de viol.

În aceeaşi seară, la două ore de la primul incident, un alt italian de 66 de ani, a încercat să violeze o româncă de 32 de ani, exact lângă Vatican. El a atacat-o pe tânără şi a încercat să o violeze într-un un autobuz. Acesta a fost oprit de carabinierii din Porta Cavalleggeri.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite