Italia: O româncă, susţinută politic de partidul lui Veltroni, primarul Romei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O româncă intră în viaţa politică din Italia, prin candidatura sa pentru un post de consilier din oraşul Ivrea, informează site-ul oficial al oraşului Torino. Florica Lupăşteanu, în

O româncă intră în viaţa politică din Italia, prin candidatura sa pentru un post de consilier din oraşul Ivrea, informează site-ul oficial al oraşului Torino.

Florica Lupăşteanu, în calitate de reprezentant al imigranţilor din localitate, este o româncă în vârstă de 50 de ani, care va participa la alegerile municipale din oraşul Ivrea, regiunea Piemonte. Ea candidează pentru postul de consilier şi este susţinută politic de Partidul Democrat din Peninsulă.
Alegerile se vor desfăşura pe 13 aprilie şi vor oferi posibilitatea câştigătorului de a participa, fără drept de vot, la şedinţele Consiliului Comunal. Astfel se asigură şi prezenţa reprezentanţilor imigranţilor la elaborarea deciziilor luate de autorităţile locale din Ivrea.

Încă din mai 2006, aceasta a fost aleasă consilier comunal adjunct în Ivrea, candidând pentru acest post în calitate de preşedinte al Asociaţiei Cultural-Etnice a Românilor din localitate.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite