Italia: românii arestaţi pentru viol, suspectaţi de alte violenţe săvârşite după "modelul Caffarella"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Jean Alexandru (18 ani) şi Gavrilă Oltean (27 de ani), românii care au recunoscut că sunt autorii violului de la Caffarella, ar mai fi jefuit numeroase alte perechi în parcurile din Capitală.

Investigatorii au ascultat în cursul zilelor de ieri şi astăzi mărturiile mai multor cupluri atacate şi jefuite în parcurile Romei.
Tocmai "modelul Caffarella" i-a pus pe gânduri pe anchetatori. Românii sunt cercetaţi pentru un furt înfăptuit în parcul Acquedotti pe data de 15 februarie, iar modul în care a avut loc agresiunea este identic cu cel din cazul violului.

Chestorul Romei, Giuseppe Caruso, a decis ca fotografiile celor doi români anchetaţi să nu fie publicate în ziare tocmai pentru a nu influenţa persoanele care i-ar putea recunoaşte pe cei doi ca pe autori ai jafurilor.

Totodată, se verifică prin aceste depoziţii dacă există persoane care l-au văzut pe Oltean împreună cu Isztoika. Anchetatorii  sunt convinşi că Alexandru Isztoika, românul arestat anterior pentru violul de la Caffarella, îl cunoştea pe Gavrilă deoarece au fost vecini de celulă la puşcărie.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite