Italia: sfârşit de săptămână sub semnul infracţionalităţii româneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Ovidiu Crăciun (21 de ani) şi Viorel Doca (18 ani) au fost arestaţi în noaptea de 25 iulie pentru că au încercat să-l jefuiască pe Constantin Tabrea (21 de ani). Acesta le datora

Adrian Ovidiu Crăciun (21 de ani) şi Viorel Doca (18 ani) au fost arestaţi în noaptea de 25 iulie pentru că au încercat să-l jefuiască pe Constantin Tabrea (21 de ani). Acesta le datora agresorilor 200 de euro. Şi, fiindcă nu a reuşit să-i dea inapoi, cei doi au decis să-i recupereze altfel. Crăciun şi Doca l-au fugărit pe datornic pe stăzile din Aosta (la nord de Torino), după care l-au bătut şi au încercat să-l jefuiască. Atacatorii au fost prinşii, iar Tabrea va primi îngrijiri medicale pentru 15 zile.

Un alt român, Stan Nicolae(35 de ani), a fost arestat la Caltagirone, în Sicilia, pentru că a violat şi agresat verbal şi fizic o româncă. Femeia a fost găsită de poliţiştii din localitate în timpul unei patrule de rutină. Aceasta era plină de hematoame pe faţă şi pe gât. Ea le-a povestit ce i s-a întîmplat , iar poliţiştii, urmărind indiciile oferite de victimă, au reuşit să-l prindă pe agresor. Acesta era într-un stadiu avansat de ebrietate şi a fost imediat dus la secţie.

Tot duminică, la sit-ul arheologic din Pompei (Napoli), o româncă i-a furat o mie de euro unei coreence. Conaţionala a sustras portofelul din geanta femeii şi a reuşit să-l plaseze unui complice. Fiul victimei a observat gestul româncei şi a inceput să ţipe după ajutor. Paznici italieni ai situl-ui, Lazzaro Gargiula şi Alberto de Vita, au chemat imediat poliţia. Oamenii legii au pris-o pe hoaţă, dar nu şi pe complicele ei.

La Roma, şase români au abordat o italiancă de 56 de ani oferindu-i un cocktail, într-un bar. La lăsarea întunericului, femeia a plecat iar bărbaţii au înconjurat-o şi i-au luat cu forţa geanta în care avea câteva sute de euro şi cheile de la casă. Italianca a cerut ajutor, iar trecătorii de pe strada Settembrini au chemat imediat Carabinierii. Aceştia i-au urmărit şi i-au arestat pe cei şase bărbaţi. Cinci dintre ei aveau deja antecedente penale, precizează cotidianul" Il Messaggero".

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite