Italia: doi români arestaţi pentru furt de cabluri electrice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi români au fost arestaţi după ce au furat 250 de kilograme de cupru sub forma cablurilor electrice montate pentru iluminatul liniei ferată Firenze-Pisa, informează site-ul de presă

Doi români au fost arestaţi după ce au furat 250 de kilograme de cupru sub forma cablurilor electrice montate pentru iluminatul liniei ferată Firenze-Pisa, informează site-ul de presă Quotidiano.net.

Cetăţenii români au fost prinşi ieri dimineaţă după ce au încercat sa fugă de forţele de ordine. Arestarea a fost efectuată de poliţia din staţia San Piero a Ponti.

Cei doi români, în vârstă de 18 şi 24 de ani, nu au un domiciliu stabil şi erau deja în vizorul poliţiei pentru fapte împotriva patrimoniului public.

Infractorii au fost surprinşi de forţele de ordine în timp ce se îndepărtau de calea ferată, având în posesia lor mai mulţi metri de cablu electric.

S-a descoperit că românii furaseră în total 250 de kilograme de cupru în valoare de 2.000 de euro. Marfa era transportată cu două ciclomotoare, care s-au dovedit a fi şi ele furate din Firenze.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite