Italia: Au fost arestaţi trei români, hoţi de apartamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei români au fost arestaţi de carabinierii din localitatea Cisterna, provincia Latina, sub acuzaţia de furt calificat, relatează cotidianul "Il Tempo". Cei trei, care formau o bandă de

Trei români au fost arestaţi de carabinierii din localitatea Cisterna, provincia Latina, sub acuzaţia de furt calificat, relatează cotidianul "Il Tempo".

Cei trei, care formau o bandă de infractori specializată în furturi din apartamente şi din centre comerciale, sunt Ovidiu Adrian Belciug, în vârstă de 21 de ani, fratele său, Constantin Romică Belciug, de 33 de ani, şi Daniel Cărămidariu, de 23 de ani.

Niciunul nu avea un loc de muncă stabil, ei câştigându-şi existenţa din activităţi ilegale, pe care le desfăşurau în localităţile Cisterna, Sermoneta, Borgo Sabotino, Latina Scalo şi Sezze.

Cei trei au fost arestaţi după ce forţele de ordine l-au surprins pe unul dintre ei încercând să dea o spargere într-un bar din Cisterna. Carabinierii l-au urmărit şi astfel i-au prins şi pe ceilalţi doi români. Poliţia italiană a descoperit în urmă cu zece zile şi depozitul utilizat de hoţi pentru a ascunde marfa furată şi materialele folosite pentru spargerile lor.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite