Italia: Au fost prinşi cei doi agresori în cazul ţiganilor tăiaţi cu drujba la Torino

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia italiană i-a capturat ieri pe cei doi români care au înjunghiat şi tăiat cu drujba trei ţigani de origine română, în cursul nopţii de sâmbătă, la periferia oraşului Torino.

Agresorii se numesc, potrivit site-ului ANSA, Mihai Codruţ Apostol şi Victor Agrigoroaie. Mihai Codruţ Apostol (30 ani), era căutat de către autorităţile italiene pentru o altă infracţiune, săvârşită în luna iulie a acestui an, atunci când bărbatul bătuse cu sălbăticie un imigrant de origini nord-africane.

Cel de-al doilea român, Victor Agrigoroaie (47 ani) avea eliberat un mandat internaţional de arestare pentru o crimă săvârşită în România. Agresorii au fost descoperiţi de către poliţişti ascunşi în casa unor rude.

Bilanţul “măcelului” de sâmbătă noaptea de la Torino este de un mort si doi răniţi. Ţiganii români răniţi, Alexandru Margoi (29 ani) şi Ileana Dragostina (23 ani) se află în prezent internaţi la Spitalul Maria Vittoria din Torino. Starea femeii este în continuare foarte gravă.

Rămâne încă neclară  motivaţia care i-a împins pe cei doi români să comită această agresiune. Anchetatorii bănuiesc că a fost vorba de o reglare de conturi.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite