Italia: Trei noi cazuri suspecte de gripă porcină, în Toscana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Massa Carrara, Viareggio şi Grosseto (localităţi din vestul Italiei) au fost semnalate, în cursul zilei de astăzi, trei noi cazuri suspecte de îmbolnăvirea cu virusul gripei porcine, informează agenţia de ştiri AGI.

Astăzi în Toscana (regiune din vestul Italiei) au fost înregistrate trei noi cazuri supecte de gripă porcină. Cele trei cazuri au fost semnalate în localităţile Massa Carrara, Viareggio şi Grosseto.

Suspecţii sunt trei adulţi care s-au întors, de curând, dintr-o călătorie în Mexic. Ei vor fi supuşi, în următoarele ore, mai multor analize, pentru a se afla dacă au fost contaminaţi cu virusul gripei porcine.

Ştirea despre ultimele trei cazuri suspecte de gripă porcină a fost făcută publică de Direcţia pentru Sănătate Publică din cadrul regiunii Toscana. Până în momentul de faţă, în Italia nu a fost confirmat încă niciun caz de infectare cu virusul gripei porcine.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a confirmat, până acum, 236 de cazuri de gripă porcină în întreaga lume, dintre care 27 de cazuri, în Europa.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite