Italia: Trei prostituate românce, reţinute de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un taximetrist de 70 de ani a fost arestat marţi seară de carabinerii din Riccione sub acuzaţia de favorizare de prostituţie a unor românce minore, relatează "Romagna Oggi". Carabinierii

Un taximetrist de 70 de ani a fost arestat marţi seară de carabinerii din Riccione sub acuzaţia de favorizare de prostituţie a unor românce minore, relatează "Romagna Oggi".

Carabinierii au descoperit, după câteva zile de urmărire, că taximetristul de origine străină profita de meseria sa de transport public. Încă de la începutul verii, aproape în fiecare seră, el le ducea pe românce la hotelurile din Cattolica şi Rimini, unde acestea se prostituau.

În urma operaţiunii desfăsurată marţi au fost identificate trei tinere prostituate care erau transportate de taximetrist seara, în diverse locuri. Dintre cele trei românce doar una era majoră.

Cele două minore au fost duse din ordinul Autorităţii Judiciare din Rimini, într-un Centru de Minori. Pentru majoră s-au început procedurile de expulzare de pe teritoriul Italiei prevăzute pentru cetăţenii comunitari.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite