Topul găinăriilor din Italia din ultimele 7 zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Topul găinăriilor din Italia din ultimele 7 zile
Topul găinăriilor din Italia din ultimele 7 zile

Unii dintre românii din Italia au ajuns şi săptămâna aceasta pe paginile ziarelor din Peninsulă din cauza găinăriilor pe care le-au făcut.

Românii din Peninsulă nu s-au lăsat mai prejos nici în ultimele 7 ziele. Aceştia devin din ce în ce mai inventivi şi găsesc tot felul de metode pentru a obţine uşor bani şi faimă în presa italiană. Faptul că uneori ¨găinăriile¨ pe care le fac pentru a-şi atinge scopul nu au absolut niciun sens, ne pune un pic pe gânduri. Iată al doilea top al găinăriilor românilor din Italia:

1. A furat în stil ninja seringi dintr-un spital

Pe Dumitru Gafincu, 48 de ani, nu l-a ajutat deghizarea în asistent medical pentru a trece neobservat în timp ce încerca să sustragă dintr-un spital din Torino seringi, medicamente şi reţete în valoare de 800 de euro.
Românul a fost prins de către un infirmier în timp ce ascundea într-o pungă numeroase reţete pentru tratamentele urgente, cu scopul de a le vinde bolnavilor sau dependenţilor de alcool sau droguri. Infirmierul a reuşit să-l blocheze până la intervenţia poliţiei.  Carabinierii au fost surprinşi să constate că românul avea lipit de spate, cu bandă adezivă, un cuţit. Evident, românul nu a ştiut cum să explice de ce avea un cuţit lipit de spate
 
2. Doi români au încercat să jefuiască o agenţie de pompe funebre

Din categoria ¨mult zgomot pentru nimic¨, un raport al poliţiei din Torino ne anunţă, potrivit corespondentului ¨Adevarul¨, Delia Coşereanu, că au fost arestaţi doi români care au încercat să jefuiască o agenţie de pompe funebre. Este încă neclar ce anume ar fi putut fura dintr-o agenţie de pompe funebre. Cert este că Muşat Mirel, 20 de ani şi Arade Iulian, de aceeaşi vârstă, amândoi şomeri din Galaţi, au încercat ieri să pătrundă într-o agenţie de servicii funerare din Torino în jurul orei 22. Cei doi tineri, primul domiciliat în oraşul piemontez, al doilea fără rezidenţă pe teritoriul italian, au folosit o cărămidă pentru a sparge vitrina magazinului. Românii au reuşit să pătrundă în agenţie, dar nu au luat în considerare că zgomotul provocat ar fi putut atrage atenţia trecătorilor sau a locuitorilor din zonă. Într-adevăr, aceştia din urmă au chemat imediat carabinierii care au arestat infractorii după doar câteva minute după ce aceştia au spart geamul agenţiei de pompe funebre.

Citiţi pe adevarul.it restul de găinării pe care le-au făcut românii în Italia în ultimele 7 zile

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite