Italia: Şapte români arestaţi, pentru 120 de cărţi de credit clonate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bandă de şapte hoţi "cibernetici" a fost prinsă de Poliţia Poştală din Bologna. Şapte români, din care şase bărbaţi si o femeie, au fost arestaţi în apartamentul lor din

O bandă de şapte hoţi "cibernetici" a fost prinsă de Poliţia Poştală din Bologna. Şapte români, din care şase bărbaţi si o femeie, au fost arestaţi în apartamentul lor din Pianoro (Bologna), în noaptea dintre 1 şi 2 august. În apartament, românii deţineau aparatura cu care clonau cărţile de credit.

Au fost găsite videotelefoanele cu care hoţii filmau tastatura pe care clienţii din supermarket-uri băteau codul secret al cărţii de credit. Poliţia a mai confiscat şi câteva "skimmer-uri", mai exact, dispozitivul de citire şi copiere a cărţilor de credit. Poliţia a găsit în apartamentul românilor nu mai puţin de 120 de cărţi de credit clonate şi 30.000 de euro pe care românii abia ii retrăseseră.

Şase dintre cei şapte hoţi sunt din Craiova: Mariana Sabina Ion (24 ani), David George Ion (25 ani), Ionel Nicolae Caravan (30 ani), Nicuşor Caravan (32 ani), Cristian Ariciu (27 ani) şi Marian Costinel Cristea (29 ani). Cel de-al şaptelea infractor, Cristian Dragoş Sorica (26 ani), este din Târgu Jiu.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite