Italia: Român ucis de un copac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghiţă Arsenoaia (26 de ani), un român angajat ca pădurar, şi-a pierdut viaţa incercând să doboare un copac. Astăzi, în zona localităţii Arcidosso, din regiunea Toscana, tânărul a

Gheorghiţă Arsenoaia (26 de ani), un român angajat ca pădurar, şi-a pierdut viaţa incercând să doboare un copac. Astăzi, în zona localităţii Arcidosso, din regiunea Toscana, tânărul a tăiat copacul, care, în cădere, l-a lovit în cap. Apoi, trunchiul s-a rostogolit şi i-a agăţat şi corpul. Se pare că Gheorghiţă a fost târât la vale circa 20 de metri. Acolo, pompierii au intervenit cu dificultate şi au fost nevoiţi să folosescă un elicopter in care au instalat un scripete pentru a recupera corpul românului.

Tot în Italia, ieri, şi-a pierdut viaţa un alt român, Ignat Adrian Cătălin (30 de ani), într-un accident rutier, pe autostrada A13, la kilometrul 55. El circula pe banda de urgenţă si nu şi-a dat seama că şoferii din faţă au încetinit viteza. A frânat, dar nu a reuşit să evite un Audi, după care a intrat sub un camion.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite