Italia: Român acuzat de moartea unui arhitect homosexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavarul unui cunoscut arhitect italian, Alberto Falchetti (59 ani), a fost fost găsit luni seara de către menajera acestuia, în casa lui din Roma. Autorităţile îl bănuiesc de crimă pe

Cadavarul unui cunoscut arhitect italian, Alberto Falchetti (59 ani), a fost fost găsit luni seara de către menajera acestuia, în casa lui din Roma. Autorităţile îl bănuiesc de crimă pe un cetăţean român, Iulian Muscocea (26 ani). Se presupune că românul s-a dus acasă la arhitect pentru o întâlnire.

Serata a luat însă o întorsătură neaşteptată deoarece între cei doi a izbucnit o ceartă. Motivele disputei nu sânt cunoscute încă . După reconstituirile poliţiei, românul cu o alură robustă l-a luat la pumni şi l-a bătut cu picioarele pe italian.

Decesul a survenit în urma umei lovituri la cap cu obiect contondent. Românul a furat din apartament un laptop, aparate de fotogafiat, o brăţară de aur şi o sumă de bani. Muscocea a revândut obiectele furate unei moldovence din cartierul Prenestino pentru suma de 550 de euro.

Arhitecul Alberto Falchetti şi Iulian Muscocea (Focşani) s-au cunoscut duminică noaptea lângă un cinematograf de lângă gara Termini din Capitală, în faţa căruia se adună românii care oferă servicii sexuale.

Muscocea a fost arestat marţi seara în Civitavecchia, de unde intenţiona să ia o navă pentru a ajunge în Spania. Românul este acuzat în prezent de crimă şi furt.

Un alt episod asemănător s-a petrecut în luna aprilie a acestui an în apropiere de Verona, când un român, Claudiu Stoleru (20 ani), a fost acuzat de uciderea unei cuplu Lugagnano di Sona (Verona), Românul susţine că la pe italian pentru că îi făcea avansuri pe fond sexual.

Una dintre pistele urăruite de anchetatori este că italianul şi-a omorât soţia după ce aceasta l-a surprins în timpul unui raport sexual cu românul. Stoleru l-ar fi ucis pe italian când şi-a dat seama că acesta vrea să-l acuze pe el de uciderea soţiei.

Şi în acest caz, românul a fost arestat tot în Civitaveccia în momentul în care voia să ia o navă, de aceastp dată către Sardinia.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite