Italia: Pusă sub acuzare baby-gang

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În gara oraşului Milano au fost instalate 69 de camere de luat vederi, iar câte zece carabinieri împărţiţi în trei schimburi sunt zilnic acolo. Pe 13 iulie 2008, viceprimarul oraşului,

În gara oraşului Milano au fost instalate 69 de camere de luat vederi, iar câte zece carabinieri împărţiţi în trei schimburi sunt zilnic acolo. Pe 13 iulie 2008, viceprimarul oraşului, Riccardo de Corato, anunţa că în gara Milano Centrale se vor instala încă 3 puncte SOS şi alte trei camere de luat vederi de ultimă generaţie. La acestea, se vor adăuga alte 550, care vor controla aria externă şi internă a gării.

Anul trecut, datorită forţelor de ordine şi a camerelor de luat vederi deja existente, s-a reuşit prinderea a 32 de români de etnie rromă, care timiteau la furat 34 de copii. Minorii aveau de la 9 la 14 ani şi erau folosiţi pentru a prăda bagajele pasagerilor şi pentru a cerşi. Copiii, protejaţi de faptul că erau minori, nu puteau fi arestaţi.

Zilele trecute, procurorul Isidoro Palma a cerut trimiterea în judecată a românilor sub următoarele acuzaţii: trafic de persoane, ţinerea în sclavie a copiilor, acţionarea în detrimentul relaţiilor dintre fii şi părinţi, constrângerea minorilor la înfăptuirea ilegalităţilor. Unii dintre ei au fost daţi în judecată şi pentru că participau la jocuri de noroc sau deţineau explozibili.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite