Italia: Prostituatele, ţinta jefuitorilor în serie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar în ultimele trei zile, în oraşul Trento Trient, din provincia Trento, au fost înregistrate două jafuri ale căror victime au fost mai multe prostituate. Alarmat este faptul că în ultima

Doar în ultimele trei zile, în oraşul Trento Trient, din provincia Trento, au fost înregistrate două jafuri ale căror victime au fost mai multe prostituate. Alarmat este faptul că în ultima lună au fost prezentate opt astfel de cazuri.

După primele cercetări ale poliţiei reiese că agresorul ar fi una şi aceeaşi persoană, mai exact un extracomunitar, care se dă drept client pentru a se apropia de tinere. După ce fata se îndepărtează de grupul de prostituate, el o loveşte şi îi fură banii.

Zona în care s-au produs agresiunile este aceeaşi, strada Brennero. Aici se află majoritatea prostituatelor. Victimele sunt tinere albaneze, românce şi nigeriene.

Tinerele au dat câteva informaţii poliţiştilor, dar prea generale şi, în orice caz, insuficiente pentru a putea conduce către un suspect clar.

Ultimele jafuri au avut loc joi şi vineri noaptea şi sunt foarte asemănătoare cu celelalte. Cele două prostituate agresate se aflau pe strada Brennero, în aşteptarea cienţilor. Ele au fost abordate de un extracomunitar care le-a îndepărtat de grup şi le-a bătut, apoi le-a smucit borseta cu bani. Lunea trecută a fost înregistrat un episod asemănător, în care o prostituată a fost trasă de păr şi jefuită.

De fiecare dată, infractorul, probabil un nordafrican, a reuşit să fure câteva sute de euro. El intra în acţiune numai după miezul nopţii, când femeile adunaseră o bună parte din câştig. Denunţurile au fost înregistrate la poliţie sau carabinieri şi în câteva cazuri tinerele au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite