Italia: „Monstrul Racz” vroia să devină călugăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai urmărit talk-show din Peninsulă, „Porta a Porta” de pe programul „Rai Uno” va fi dedicat în această seară lui Karol Racz, românul arestat nevinovat pentru „violul de la Caffarella. Deşi descris de presa italiană ca un "monstru" românul se dovedeşte o fire blajină şi cu un suflet mare.

După eliberarea din arest de ieri seară, Karol Racz a dispărut din vizorul presei iar avocatului lui, Lorenzo la Marca, nu a mai dat nicio declaraţie. Racz a plecat de la închisoarea „Regina Coeli” din Roma într-o maşină aparţinând Televiziunii Naţionale italiene (RAI).

Faptul nu a fost întâmplător întrucât în această seară, începând cu ora 23.00 (ora Italiei, 00.00 ora României) românul va dezvălui povestea lui în exclusivitate pentru RAI. Pentru cititorii adevarul ro, prezentăm în avanpremieră câteva dintre mărturiile lui Racz.

"Am vrut să mă fac călugăr"

Racz a povestit realizatorilor emisiunii că visul lui a fost să devină călugăr şi că a stat patru ani la o mănăstire din România. „Când m-au arestat şi mi-au spus pentru ce, nu-mi venea să cred”, a mai spus românul în cursul înregistrărilor pentru talk-show.

Racz a mai fost întrebat de ce imediat după viol a plecat la Livorno. „Sâmbătă şi duminică am prins ceva de muncă, dar când am teminat am plecat la Livorno, la un frate de-al meu”, a răspun Racz.

Legat de acuzaţiile pe care i le-a adus Alexandru Loyos Istoika spune că nu şi le explică. „Tot timpul am fost prieteni, ba chiar l-am ajutat cu bani când a avut nevoie”. Racz a mai precizat că nici el şi nici Isztoika nu au fost niciodată în parcul Caffarella şi nici în cartierul Primavalle.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite