Ioan, personajul principal al unui film italian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu 21 martie 2008, în sălile de cinema italiene va rula filmul "Cover Boy", regizat de Carmine Amoroso. Personajul principal este Ioan, un român de 23 de ani, care pleacă în Italia

Începând cu 21 martie 2008, în sălile de cinema italiene va rula filmul "Cover Boy", regizat de Carmine Amoroso. Personajul principal este Ioan, un român de 23 de ani, care pleacă în Italia în căutarea norocului şi a unei vieţi mai bune. Povestea este cea a unei lumi italiene sărace, a unui drum în care încetul cu încetul descoperim realitatea din Peninsulă, dificultăţile vieţii de emigrant la acelaşi nivel cu dificultăţile italianului de rând. Şabloanele sociologice clasice şi banalizarea dramei individuale au fost evitate prin modul simplu de punere în scenă, caracteristic lui Amoroso.

Filmul în sine are o poveste interesantă: deşi aşteptat cu nerăbdare de public, fondurile acordate iniţial peliculei au fost tăiate brusc anul trecut, regizorul fiind nevoit să încheie filmările cu un buget limitat; acest fapt se observă clar din modul în care este realizată a doua jumătate a filmului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite