Iată copiii fugiţi din România pentru succes în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Olariu şi Mădălina Lefter sunt doar două dintre numele româneşti care au fost însoţite de aprecieri la superlativ în aceast început de săptămână la televiziunile din Italia.

Spectatorii din studio ai emisiunilor „Ti lascio una canzone” de pe Rai1 şi „Io Canto” de pe Canale5 s-au ridicat în picioare pentru a aplauda două adolescente din România. Cele două emisiuni sunt de fapt concurente (Televiziunea de Stat şi Mediaset, n.r.), dar au ca „reţetă” comună un talent-show printre copii şi adolescenţi. La ediţiile care au avut loc marţi seara („Io canto”) şi miercuri seara („Ti lascio una canzone”), româncele au confirmat prin talentul lor.

VEZI AICI CÂT DE BINE CÂNTĂ CELE DOUĂ TINERE


Andreea Olariu a câştigat detaşat ediţia „Io canto” („Eu cânt”) nu numai prin intermediul televotului, ci şi ca audienţă. Emisiunea a înregistrat potrivit excite.it un share de 20,63%, mai exact 4.733.000 de telespectatori, cel mai bun rezultat pe respectivul palier orar.

Mădălina Lefter a pariticipat în schimb la „Ti lascio una canzone” („Îţi las/dedic o melodie”) unde a câştigat ediţia de săptămâna trecută. Piesa aleasă de această dată nu i-a mai adus prinul loc, dar i-a adus aprecierile juriului de părere că: „Mădălina îşi confirmă talentul.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite