Hoţi români, urmăriţi cu motocicletele pe străzile Romei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carabinierii Motociclişti de la Nucleul Radiomobil din Roma au arestat ieri după-amiază un hoţ român de buzunare care "opera" în zona monumentelor turistice. Românul de 35 ani a fost surprins

Carabinierii Motociclişti de la Nucleul Radiomobil din Roma au arestat ieri după-amiază un hoţ român de buzunare care "opera" în zona monumentelor turistice. Românul de 35 ani a fost surprins în flagrant în timp ce sustrăgea portofelul unui turist american. Carabinierii au urmărit scena în care tânărul a intrat în vorbă cu victima şi a încercat să îi distragă atenţia cu explicaţii despre celebra Fontana di Trevi, din centrul Romei.

Forţele de ordine au aşteptat până ce românul s-a îndepărtat şi a luat-o la fugă pe o străduţă lăturalnică. Atunci a început urmărirea cu motocicletele care, pentru român, a avut un deznodământ nefericit. Conform legislaţiei italiene, singurul mod de a pedepsi hoţii de buzunare este surprinderea lor în flagrant. Românul a fost arestat sub acuzaţia de furt agravat şi va fi judecat în "regim direct".

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite