Hoţi români surprinşi în flagrant, accidentează un conaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei români cu vârste între 32 şi 34 de ani au fost surprinşi în flagrant, zilele trecute, în timp ce încercau să fure benzină Diesel şi materiale de construcţie dintr-un depozit din

Trei români cu vârste între 32 şi 34 de ani au fost surprinşi în flagrant, zilele trecute, în timp ce încercau să fure benzină Diesel şi materiale de construcţie dintr-un depozit din apropierea oraşului  Genova. el care a alertat carabinierii a fost chiar proprietarul depozitului, care a observat prezenţa suspectă a românilor în zonă.

El şi-a sunat de asemenea fratele şi un angajat, un muncitor de origine română, care au sosit de urgenţă la faţa locului şi au încercat să blocheze ieşirea din depozit, cu  ajutorul unei maşini şi a unei motociclete.

Văzându-se descoperiţi, cei trei infractori au încercat să fugă cu o autoutiitară iar în grabă l-au accidentat pe muncitorul român, care se afla pe motocicletă.

Unul dintre delincvenţi a fost prins, la puţin timp, de către carabinieri, iar ceilalţi doi au fost descoperiţi şi arestaţi după câteva ore, sub acuzaţia de jaf.

Muncitorul român accidentat de proprii conaţionali a fost spitalizat, iar leziunile sale se pot vindeca, potrivit medicilor, în circa 20 de zile.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite