Hoţi români din Germania, prinşi din întâmplare la Torino

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei români care au clonat carduri în Germania au fost arestaţi la Torino. Hurdubei Costel, 33 de ani, Maxim Vlăduţ Andrei, 23 de ani, şi Feraru Marius Iulian, 26 de ani, toţi din Bacău, se

Trei români care au clonat carduri în Germania au fost arestaţi la Torino. Hurdubei Costel, 33 de ani, Maxim Vlăduţ Andrei, 23 de ani, şi Feraru Marius Iulian, 26 de ani, toţi din Bacău, se aflau de puţin timp la Torino.

Maşina cu număr german li s-a părut poliţiştilor suspectă şi i-au oprit pe români pentru un control de rutină. În urma percheziţiei efectuate, au fost găsiţi cu 5.000 de euro asupra lor, precum şi mai multe carduri clonate nemţeşti.

În urma percheziţiei efectuate în apartamentul în care locuiau în piaţa Carducci au mai fost găsite 73 de carduri clonate şi  18.000 euro în banconote. Pe lângă computerele utilizate pentru clonarea cardurilor, au mai fost sechestrată şi aparatură sofisticată cu care montau tastaturi false şi camere de luat vederi pe bancomate pentru a intra în posesia codurilor cardurilor.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite