Hoţ român imobilizat şi predat poliţiei de doi pensionari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bătrâni, unul de 88 de ani şi altul de 76 din Rovigo (40 de kilometri sud de Padova) au imobilizat un român de 35 de ani, Aurelian Marinescu, intrat în casa unuia dintre ei pentru a-l

Doi bătrâni, unul de 88 de ani şi altul de 76 din Rovigo (40 de kilometri sud de Padova) au imobilizat un român de 35 de ani, Aurelian Marinescu, intrat în casa unuia dintre ei pentru a-l jefui.

În dimineaţa zilei de joi, Fabio Mantovani, 88 de ani, a ieşit în grădină pentru a uda florile şi a lăsat uşa deschisă, moment în care s-a trezit în faţa sa cu românul. Bătrânul a fost târât înapoi în casă de român, sub ameninţarea unui cuţit, dar italianul a apucat să strige după ajutor.

Vecinii l-au auzit, dar doar Bruno Zanardo, 76 de ani, cu trei infarcte la activ, a avut curajul să intre în casă. Bătrânul a intrat pe fereastră şi s-a aruncat asupra românului pe care l-a ţinut strâns până au sosit poliţiştii.

"Eu pe această stradă nu am mai auzit ţipete în 40 de ani de când locuiesc aici. Când am înţeles că este vorba de un jaf nu am ezitat să îmi ajut vecinul", a spus Bruno Zanardo.

Aurelian Marinescu se află acum în arest.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite