Ghid poliglot destinat îngrijitoarelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Italia sunt 3 milioane de familii care au în îngrijire un bătrân şi peste 700.000 de îngrijitoare angajate în acest scop. Acesta este motivul pentru care cotidianul italian “Il Sole 24

În Italia sunt 3 milioane de familii care au în îngrijire un bătrân şi peste 700.000 de îngrijitoare angajate în acest scop. Acesta este motivul pentru care cotidianul italian “Il Sole 24 ORE” va scoate pe piaţă începând de astăzi un ghid destinat îngrijitoarelor de bătrâni, inititulat “Badandum 2009”.

Ghidul este editat sub forma unei agende săptămânale şi conţine 240 de pagini cu toate informaţiile necesare atât familiilor, cât şi îngrijitoarelor. Principalele teme abordate în acest ghid sunt : alimentaţia, igiena personală şi tratamentul bătrânilor aflaţi în îngrijire.


Publicaţia a fost redactată în opt limbi străine: italiană, română, poloneză, rusă, engleză, franceză, spaniolă şi arabă, pentru a fi mai uşor de înţeles de către îngrijitoare care sunt în marea majoritate de alte naţionalităţi. Un procent de 50% dintre ele  provin din Europa de Est, iar restul din America de Sud, Filipine şi Africa.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite