Topul Găinăriilor Românilor din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unii dintre românii din Italia s-au dovedit foarte inventivi în a găsi metode de a face un ban sigur şi rapid. De la furat detractoare, până la furat de castane, fraţii noştri români au

Unii dintre românii din Italia s-au dovedit foarte inventivi în a găsi metode de a face un ban sigur şi rapid. De la furat detractoare, până la furat de castane, fraţii noştri români au făcut de toate pentru a ajunge vedete ale presei italiene.

Prinşi la furat de castane

Carabinierii  din localitatea Maletto,  situată  în provincia Catania, au arestat doi romani şi un italian sub acuzaţia de furt agravat. Cei trei hoţi au fost surprinşi, în cursul zilei de marţi, 10 noiembrie, în timp ce furau castane dintr-o livadă.

Astfel, italianul S.A. în vârstă de 54 de ani şi românii A.M., in vârstă de 35 de ani, şi respectiv B.C., în vârstă de 29 de ani, se află în momentul de faţă în arestul poliţiei.

Hotii au fost prinşi în flagrant după ce umpluseră câţiva saci cu 200 de kilograme de castane. Fructele au fost înapoiate proprietarului de drept al livezii.

¨Karatist¨ român arestat într-un bar

Potrivit publicaţiei web ¨Tuscia Web¨, carabinierii din Vetralla, oraş situat în provincia Viterbo, au arestat un cetăţean român sub acuzaţia de vătămare corporală. Românul mai fusese arestat de către forţele de ordine şi în luna ianuarie şi iulie aleacestui an, tot pentru vătămare corporală. În aceste două cazuri românul îşi bătuse nişte conaţionali lăsându-i cu răni grave.

După cele două incidente de pe parcursul acestui an, românul a continuat să se comporte violent aşa că în cursul zilei de 9 noiembrie, a fost abordat de către carabinieri. Aceştia l-au găsit pe român într-un bar şi au acţionat cu maximă prudenţă în a-l aresta din cauza faptului că este foarte periculos. Carabinierii nu doreau ca românul să devină agresiv din cauză că este cunoscut pentru faptul că îşi loveşte victimele folosind tehnici de Karate.

În momentul de faţă, karatistul român în vârstă de 29 de ani se află la puşcăria din Viterbo.

Citeşte restul găinăriilor, pe adevarul.it

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite