Francesco Totti: "Românii ne-au dat o lecţie de civilizaţie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul formaţiei italiene AS Roma, Francesco Totti, a declarat că nu se aştepta ca echipa sa să fie primită atât de bine pe un stadion din România şi consideră că suporterii români

Căpitanul formaţiei italiene AS Roma, Francesco Totti, a declarat că nu se aştepta ca echipa sa să fie primită atât de bine pe un stadion din România şi consideră că suporterii români le-au dat italienilor o lecţie de civilizaţie, informează "Gazzetta dello Sport".

"Sincer, nu mă aşteptam să fiu primit în felul ăsta. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată să fiu tratat aşa în afara Romei. Am fost plăcut surprins şi că întreaga echipă a fost primită foarte bine. Românii ne-au dat o lecţie de civilizaţie", a spus Totti.

Steaua a învins, sâmbătă, vicecampioana Italiei, AS Roma, scor 3-1, în meciul de prezentare a lotului roş-albaştrilor pentru sezonul 2008/2009. Fotbaliştii grupării italiene au fost aplaudaţi îndelung de public la intrarea pe gazon, în timp ce căpitanul Francesco Totti, care nu a evoluat din cauza unei accidentări, a fost asaltat de doritorii de autografe, iar o parte a tribunei a scandat numele său.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite