Fotbaliştii români, în finala mică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Să pierzi în ultimul minut din a doua repriză de prelungiri, în semifinale, poate fi coşmarul oricărui sportiv", povesteşte supărat managerul reprezentativei comunităţii româneşti din

"Să pierzi în ultimul minut din a doua repriză de prelungiri, în semifinale, poate fi coşmarul oricărui sportiv", povesteşte supărat managerul reprezentativei comunităţii româneşti din Italia, Robert Răducescu.

În semifinala Turneului multietnic Bergamondo, desfăşurat duminică la Bergamo (la 40de kilometri de Milano), meciul de fotbal Romania - Brazilia s-a încheiat cu scorul de 2-3 (după prelungiri), partidă care a spulberat speranţa românilor de a ajunge în marea finală.

"Am jucat foarte bine, ai noştri au fost la înălţime. Am luat bătaie chiar în ultimul minut de joc, dintr-o prostie. Sunt de părere că în ultimele două meciuri , acesta cu Brazilia şi cel cu Bolivia, de săptămâna trecuta, arbitrajul nu a fost obiectiv. Oricum, am avut, şi cîteva ocazii singuri în faţa porţii, dar şi o lovitură în bară", povesteşte antrenorul Laurenţiu Scripcariu.

În finala mare vor juca Senegal şi Brazilia, România urmând să joace în finala mică, pentru locurile trei sau patru, cu Burkina Faso.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite