Fostă "Miss România" ajută copiii cu probleme din Peninsulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Milano a luat fiinţă recent Asociaţia "San Nicola - Amico dei Bambini". Preşedintele asociaţiei este Mihaela Duţescu, în vârstă de 25 de ani (foto), fostă "Miss România" în 2000 şi

La Milano a luat fiinţă recent Asociaţia "San Nicola - Amico dei Bambini". Preşedintele asociaţiei este Mihaela Duţescu, în vârstă de 25 de ani (foto), fostă "Miss România" în 2000 şi manechin de succes. În prezent, ea este studentă la Facultatea de Psihologie din Milano.

Asociaţia are la bază o echipă pluridisciplinară specializată în rezolvarea problemelor copiilor, dar şi în susţinerea adulţilor aflaţi lângă micuţii în dificultate. Mihaela este cea care se va ocupa în mod particular de mamele cu probleme. Elementul inovator al acestui tip de intervenţie socială îl reprezintă implicarea părinţilor în actul de asistenţă.

"Doresc să descoperim limitele, iar apoi să le depăşim în mod creativ, să vedem dacă în spatele unor blocaje se ascund calităţi şi resurse ce pot fi valorizate", spune Mihaela.

Asociaţia vizează în mod special copiii români şi familiile acestora. În viitorul apropiat va fi înfiinţată o fundaţie cu aceleaşi obiective şi în România.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite