Filmul "432", dedicat femeilor din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În luna martie, Cinema Academia din Pontassieve, o comună din provincia Florenţa, regiunea Toscana, îşi dedică programul său femeilor, oferindu-le în fiecare joi, de la ora 21.00 câte un

În luna martie, Cinema Academia din Pontassieve, o comună din provincia Florenţa, regiunea Toscana, îşi dedică programul său femeilor, oferindu-le în fiecare joi, de la ora 21.00 câte un film.

Prima proiecţie va fi pelicula lui Cristian Mungiu, "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", care poate fi vizionată joi, 6 martie.

În 13 martie va fi proiectat filmul "Răsuflarea" al regizorului Kim Ki-Duk, care prezintă întâmplările unei mame tinere. Aflată într-o criză conjugală ea se îndrăgosteşte de un deţinut condamnat la moarte.

"Meduze" este cel de-al treilea film al lunii. Acesta va fi proiectat la data de 20 martie. Subiectul filmului tratează singurătatea in vieţile a trei femei care locuiesc în Tel Aviv.

Ultimul film a lunii este "Irina Palm", o poveste tristă a unei bunici care este dispusă să facă orice pentru a-şi ajuta nepotul bolnav.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite