Fanii lui Inter Milano se întreabă: "Cine e Rădoi?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul cotidian "Corriere dello Sport" a publicat în ediţia electronică un articol despre posibilul transfer al internaţionalului român la Inter Milano. Cu toate că tehnicianul

Cunoscutul cotidian "Corriere dello Sport" a publicat în ediţia electronică un articol despre posibilul transfer al internaţionalului român la Inter Milano. Cu toate că tehnicianul italienilor, Jose Mourinho, a spus recent că nu se grăbeşte să ia o decizie în această privinţă, spiritele fanilor interişti s-au încins imediat. Pe formul ziarului au început să curgă opiniile, în cea mai mare parte contrare ideii de a-l aduce pe Rădoi în lotul "nerazzurro".

Un fan care se semnează "Simone" scrie: "Dar cine este Rădoi? Un apărător modest de provincie, care la 27 de ani nu joacă la un club mare. Şi apoi pentru ce să vină, să joace în "Supercoppa" şi în meciurile de dinainte de campionat? Să rămână unde este că stă bine!". Apoi un sfat pentru finanţatorul clubului milanez: "Moratti, ia-l mai bine pe Ricardo Quaresma (n.r. -internaţional portughez de la FC Porto), pentru că oricum Samuel, Cordoba şi Chivu îşi vor reveni."

Printre polemicile xenofobe plecate de la imaginea românilor din Peninsulă, un alt fan, care se semnează "Zanetti 4E" scrie: "Eu nu cred că trebuie să-l luăm pe Rădoi pentru că nu va face nicio diferenţă. În apărare stăm bine şi dacă totuşi ar trebui cumpărat cineva, mai bine luăm un tânăr cum ar fi Thiago Silva. Eu spun să-l luăm pe Quaresma şi să nu facem un transfer inutil cum ar fi Rădoi."

În apărarea lui Rădoi sare "Alice": "Rădoi merită respectat pentru ceea ce a făcut. Mulţi vorbesc despre el, dar nimeni nu-l cunoaşte bine". Apoi continuă cu un sfat pentru jucătorul român: "Mirel, nu te duce la Inter, nu te merită."

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite