Familiile italiene au invadat litoralul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul acesta au ales România pentru vacanţe 400.000 de italieni, scrie cotidianul "La Stampa". Familiile italiene au fost împinse către plajele din Est, de preţurile mici. O nouă tendinţă

Anul acesta au ales România pentru vacanţe 400.000 de italieni, scrie cotidianul "La Stampa". Familiile italiene au fost împinse către plajele din Est, de preţurile mici.

O nouă tendinţă este cea a pensionarilor care caută plăcerea curelor termale. Agenţia de turism Parioli are un produs dedicat acestei categorii, denumit "pensionari în România" şi care oferă "1.000 de euro all inclusive": zborul de la Roma, cazare şi masă la hotel de trei stele pentru două săptămâni, plus tratamente". Pensionarii italieni au ocazia să folosească şi bonuri de tratament oferite de către stat.

Pentru cei care dispun de un buget redus pentru vacanţele de anul acesta, căutarea pe internet a unui sejur ieftin evidenţiază ca rezultat inevitabil şi vacanţele la Marea Neagră.

În comparaţie cu Italia, unde închirierea unui şezlong pe plajă costă 15-25 de euro pe zi, în România costă doar trei euro. Preţul cinei la un restaurant este un atu în plus pentru turismul în România, cu atât mai mult cu cât există un număr mare de restaurante cu specific italian.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite