Expulzat din Italia, reîntors după numai 20 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unui control de rutină, poliţia din Recco, Genova, a descoperit un român care abia fusese expulzat din Italia, relatează cotidianul "Il Giornale". Pe 22 noiembrie, Mircea Cucu în

În urma unui control de rutină, poliţia din Recco, Genova, a descoperit un român care abia fusese expulzat din Italia, relatează cotidianul "Il Giornale".

Pe 22 noiembrie, Mircea Cucu în vârstă de 31 de ani a fost catalogat drept un imigrant "indizerabil", aceasta în contextul situaţiei încordate creată de uciderea Giovannei Reggiani de catre un cetăţean român de etnie rromă.

Mircea Cucu a fost expulzat din Italia pentru că avea antecedente penale şi nu putea dovedi că obţine un venit lunar minim.

Însă, miercuri seară, în jurul orei 22.30, poliţia din Recco a decis să oprească un automobil pentru un control de rutină.

Astfel, l-au descoperit pe Cucu şi pe încă trei români. Cei trei conaţionali aveau actele în regulă, spre deosebire de Mircea Cucu, revenit ilegal in Peninsulă după mai puţin de o lună de când a fost expulzat.

El urmează a fi trimis din nou în România. Autorităţile locale au fost uimite de timpul scurt în care el a reuşit să reintre clandestin în Italia.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite