EXCLUSIV Ramona Bădescu l-a făcut de râs şi pe Sorin Oprescu în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oprescu a fost distins cu mai multe onorificenţe la Roma, cea de la ARI-Roma este contestată FOTO: Alemanno 2.0
Oprescu a fost distins cu mai multe onorificenţe la Roma, cea de la ARI-Roma este contestată FOTO: Alemanno 2.0

FOTO După o serie de declaraţii umilitoare pentru români, care i-au adus o tristă faimă în Peninsulă, Ramona Bădescu a reuşit să-l pună într-o situaţie jenantă şi pe primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu.

Primarul Sorin Oprescu nu şi-a ţinut promisiunile făcute la Roma, cu aproape un an în urmă. În iunie anul trecut, Oprescu a inaugurat cu mare fast "Biroul Primăriei Bucureşti la Roma", alături de Gianni Alemanno. A cheltuit mai multe zeci de mii de euro pentru o vizită care nu a avut niciun rezultat concret.

Citeşte articolul integral şi vezi GALERIE FOTO pe adevarul.it

Aşa-zisul birou al românilor practic nu funcţionează, iar la telefon răspunde o persoană care nu vorbeşte o iotă româneşte.

Blocajul derivă din faptul că responsabila biroului, Ramona Bădescu, nu mai este din noiembrie delegata primarului Alemanno pentru comunitatea românească. Surse din Primăria Romei care au preferat anonimatul, ne-au informat că a fost chiar primarul Alemanno cel care a refuzat reînnoirea mandatului. Până la publicarea acestui material nu ne-a parvenit puctul de vedere oficial al primăriei capitoline.

Citeşte aici despre alte gafe pe care Ramona Bădescu le-a făcut la adresa românilor!

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite