Doi români, descoperiţi morţi într-un apartament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrele a doi români, un bărbat în vârstă de 46 de ani şi o femeie de 30 de ani, au fost descoperite sâmbătă, într-un apartament din Foresto Sparso, Bergamo (oraş din nordul Italiei).

Cel care a făcut macabra descoperire a fost chiar proprietarul italian al apartamentului în care locuia cu chirie românca Ionela Pâslariu. El a fost contactat telefonic de către rudele bărbatului român, care erau îngrijorate deoarece nu mai aveau veşti de la acesta de mai multe zile. Astfel, proprietarul a decis să se deplaseze la locuinţa chiriaşei sale. Abia ajuns în apartament, italianul a descoperit, în camera de zi, cadavrul românului de 46 de ani, de profesie muncitor în construcţii, care prezenta în zona gâtului mai multe semne de tăieturi.

Carabinierii ajunşi de urgenţă la faţa locului au găsit în dormitorul aceluiaşi apartament corpul neînsufleţit al româncei. Femeia avea o tăietură profundă în zona gâtului.

Din primele cercetări efectuate de către carabinieri, a rezultat faptul că ar fi vorba despre o crimă urmată de o sinucidere din motive pasionale. Se pare că cei doi români avuseseră o relaţie sentimentală, care se încheiase de puţină vreme. Acesta este probabil motivul pentru care, bărbatul, care refuza să accepte sfârşitul relaţiei, şi-ar fi ucis fosta iubită şi apoi s-ar fi sinucis.

Oamenii legii nu au descoperit semne de intrare prin efracţie la uşă şi la ferestrele apartamentului, fapt ce întăreşte ipoteza crimei urmată de o sinucidere.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite