Doi români condamnaţi la 14 şi 7 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii Ştefan Salai şi Andreea Valentina Miclea au fost condamnaţi zilele trecute, de către magistraţii Tribunalului din Brescia, la 14 şi respectiv şapte ani de închisoare. Cei doi,

Românii Ştefan Salai şi Andreea Valentina Miclea au fost condamnaţi zilele trecute, de către magistraţii Tribunalului din Brescia, la 14 şi respectiv şapte ani de închisoare. Cei doi, împreună cu alţi trei complici, au torturat cu bestialitate, agresat şi jefuit un om de afaceri italian, în luna noiembrie 2005.

Românii au pătruns în apartamentul italianului Vincenzo Fosco (65 ani) şi l-au supus la numeroase suplicii, în speranţa că îl vor convinge să le dea cifrul seifului. L-au lovit cu bestialitate, l-au ars cu lumânarea şi i-au tăiat un deget de la picior, lăsându-l între viaţă şi moarte. Nu au reuşit să deschidă seiful, aşa că au furat doar un ceas Rolex, o pereche de ochelari de soare şi celularul victimei. Italianul a scăpat cu viaţă datorită unui prieten, care l-a găsit în stare foarte gravă şi a anunţat autorităţile.

Procesul celor cinci români a început încă din toamna anului trecut. Principalul complice al lui Ştefan Salai, pe nume Florin Pricopi, a fost deja condamnat la şase ani şi 10 luni de închisoare, iar ceilalţi doi, Marius Mierla şi Gabriela Alina Mierla, la opt şi respectiv patru ani şi şase luni de închisoare.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite