Doi români arestaţi după ce au provocat accidente în lanţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi români, Bogdan Florian Drăghici, în vârstă de 27 de ani, şi Ancuţa Felicia Cudar, de 24 de ani, au provocat zilele trecute două accidente de maşină la Cammarata, în

Doi români, Bogdan Florian Drăghici, în vârstă de 27 de ani, şi Ancuţa Felicia Cudar, de 24 de ani, au provocat zilele trecute două accidente de maşină la Cammarata, în Sicilia.    

După ce au lovit prima maşină, cei doi au fugit de la locul faptei fără a acorda primul ajutor victimelor accidentului. În încercarea disperată  de a scăpa, românii au accidentat un alt autoturism. Ei au fost arestaţi de către carabinieri, la puţină vreme după provocarea accidentelor de circulaţie.

Potrivit anchetatorilor, se pare că femeia conducea maşina în timpul producerii primului accident, motiv pentru care ea va fi cercetată în stare de libertate pentru conducere fără carnet. Românul Bogdan Florian Drăghici, care se pare că se afla la volan în momentul producerii celui de-al doilea accident, a fost arestat sub acuzaţia de conducere în stare de ebrietate şi trimis la închisoarea din Agrigento.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite