Doi români arestaţi cu acuzaţia de extorsiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delincvenţii, unul din nordul Peninsulei iar celălalt cu domiciliul în sudul acesteia, cereau bani de la conaţionale.

Poliţia municipală din Torino a arestat într-o piaţă din centrul oraşului un român de 20 de ani, Costică C., fără domiciliu fix. Timp de o lună, tânărul a urmărit o conaţională de 41 de ani pentru a-i cere sume de bani din ce în ce mai mari, devenind uneori şi violent pentru a o convinge.

Femeia nu l-a denunţat de frica repetatelor ameninţări şi nu putea depune nici plângere pentru că nu cunoştea datele de identificare ale bărbatului. Ieri, în urma ultimei amentinţări, femeia a atras atenţia unor poliţişti în civil care patrulau în zonă.

Un alt român, Romeo Călin, de 34 de ani, a fost arestat cu aceeaşi acuzaţie în Gela, oraş din sudul Italiei. Bărbatul îi ceruse unei conaţionale suma de 270 de euro în schimbul buletinului pe care i-l luase când fata ajunsese în Italia. Din cauza faptului că tânăra nu dispunea de suma solicitată, românul a acceptat o pereche de cercei şi o brăţară de aur, un telefon mobil şi o bancnotă de 10 euro.

Fata, care lucrează într-o localitate apropiată de Gela, a declarat că bărbatul a obligat-o să se și prostitueze. Romeo Călin este acum în închisoarea din Caltagirone, în aşteptarea procesului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite