Doi români au aşteptat două zile mortea unui conaţional pentru un celular

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea cu Juri din Roma va începe examinarea dosarului a doi români acuzaţi de a fi ucis cu extremă cruzime un conaţional.

Dorin Bălan şi Fănică Dobre vor fi aduşi în faţa celei de-a treia secţiuni a Curţii cu Juri de la Roma pentru a răspunde de uciderea lui Maricel Murariu (39 de ani), informează „La Repubblica”. Procurorii susţin că cei trei români au băut împreună pe 26 decembrie 2009 la Frascati (15 kilometri sud-est de Roma). După câteva ore petrecute în aburii alcoolului, Dorin şi Fănică au decis să-l jefuiască pe Maricel de telefonul celular şi de vinul pe care acesta îl cumpărare pentru acasă.

L-au lăsat în agonie pentru două zile

Cei doi şi-au bătut cu cruzime victima până când s-au asigurat că nu se mai poate ridica de jos. L-au ascuns pe Maricel de ochii curioşilor pe lângă linia feroviară Roma – Cassino şi în următoarele două zile au trecut din când în când să vadă dacă a murit. După ce s-au asigurat că victima lor nu mai răsuflă, i-au dat foc, iar resturile carbonizate le-au aşezat pe calea ferată. Trecerea unui tren a dus la capăt planul barbar al celor doi, pulberizând cadavrul lui Maricel.

Au luat resturile şi le-au ascus

Resturile corpului au fost găsite pe 30 decembrie, după ce pe 28 decembrie câţiva locuitori din zonă au sunat pompierii pentru a-i avertiza de prezenţa unui nor de fum pe lângă calea ferată. Circumstanţele incendiului au fost considerate ciudate de către pompieri care au chemat carabinierii. După o cercetare atentă a zonei, investigatorii au găsit o mână şi un picior din cadavrul românului, ascunse sub nişte pietre.

AFLĂ AICI CUM AU FOST PRINŞI CEI DOI ROMÂNI

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite