Documentele româneşti sunt preferatele falsificatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 500 de documente româneşti false au fost găsite în cursul acestui an asupra cetăţenilor de diverse naţionalităţi, după cum informează surse din Consulatul României la Milano. Cele

Peste 500 de documente româneşti false au fost găsite în cursul acestui an asupra cetăţenilor de diverse naţionalităţi, după cum informează surse din Consulatul României la Milano. Cele mai multe cazuri sunt ale cetăţenilor din Republica Moldova care, profitând de cunoaşterea limbii române încearcă în acest mod să obţină rezidenţa pe teritoriul Italiei.

Mai rare şi mai spectaculoase sunt cazurile albanezilor, care profită de asemănările fizionomice şi culturale dintre cele două naţiuni. Chiar dacă nu cunosc limba, aceştia seamănă la prima vedere foarte bine cu românii.

Astfel, carabinierii de la Civita Castellana au arestat zilele acestea un tânăr albanez care la un control de rutină s-a legitimat cu documente româneşti. Cunoscând elementele de siguranţă ale documentelor de identitate româneşti, poliţiştii au reţinut persoana pentru verificări. Verificările au demonstrat faptul că albanezul fusese deja condamnat de mai multe ori pe teritoriul Italiei.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite