Crimă pasională multietnică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O româncă de 34 de ani, Mariana Puşcaşu, a fost ucisă prin înjunghiere, la începutul săptămânii acesteia, la Foligno (oraş din centrul Italiei), de către fostul său iubit de origine

O româncă de 34 de ani, Mariana Puşcaşu, a fost ucisă prin înjunghiere, la începutul săptămânii acesteia, la Foligno (oraş din centrul Italiei), de către fostul său iubit de origine pakistaneză.

Cadavrul femeii a fost descoperit de poliţiştii italieni în apartamentul unei bătrâne din aceeaşi localitate. Victima mersese să-şi viziteze o prietenă care lucra ca îngrijitoare în casa bătrânei.Acolo a fost înjunghiată cu bestialitate de fostul prieten, un pakistanez de 34 de ani, pe nume Arshao Mahmood.

După săvârşirea crimei, bărbatul a fugit în stradă, plin de sânge, dar a fost oprit şi arestat de oamenii legii. Asupra sa a fost descoperit şi un cuţit cu care se pare că a înjunghiat-o pe femeie. Pakistanezul şi-a recunoscut ulterior crima. Poliţiştii cercetează acum motivele delictului, care par a fi de natură pasională, dar şi financiară.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite