Conflicte cu răngi şi cuţite la Torino

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răngi, bastoane, cuţite, conflicte de stradă, o maşină distrusă şi urmăriri ca într-un film de acţiune veritabil. Totul s-a întâmplat la Torino, într-o zonă cunoscută ca un

Răngi, bastoane, cuţite, conflicte de stradă, o maşină distrusă şi urmăriri ca într-un film de acţiune veritabil. Totul s-a întâmplat la Torino, într-o zonă cunoscută ca un loc liniştit. Joi seara, aproape de miezul nopţii, o maşină în care se aflau patru români circula cu viteză foarte mare pe strada Volvera. În acel moment, pe trecerea de pietoni, traversa o persoană în vârstă, Vincenzo C.

Românul aflat la volanul maşinii a simulat că ar vrea să-l accidenteze. La protestele bătrânului, şoferul, împreună cu ceilalţi români din autovehicul, a coborât, cu intenţia de a îi da italianului "o lecţie", cu o rangă. Văzând situaţia, zece italieni care stăteau pe băncile din zona respectivă au înconjurat maşina românilor şi au început să o lovească tare cu picioarele.

Românii s-au îndepărtat de maşină pe moment, cu intenţia de a chema întăriri cu ajutorul telefonului mobil. Situaţia nu a degenerat datorită persoanelor care au asistat la acestă scenă de la balcoane şi au chemat imediat poliţia.

În câteva minute, în strada Di Nanni (perpendiculară pe strada Volvera) au venit zece maşini de poliţie, care s-au lansat în urmărirea celor patru români, fugiţi fiecare pe o altă stradă. Unii martori spun că atât italienii cât şi românii aveau cuţite şi că nu este pentru prima dată când are loc o altercaţie de acest gen între astfel de grupuri.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite